Brandgardiner

Brandgardiner upp till EI 120

Alla våra brandgardiner uppnår angiven brandklassning utan behov av ett sprinklersystem de är även CE-märkta.
Den slitstarka väven är gjord av specialbelagd armerad glasfiberduk, dubbelsömnad i de horisontella profilerna. Brandgardinen tätar med hjälp utav svällmaterial som sväller flera gånger sin ursprungliga storlek när de utsätts för hög värme. När svällmaterialet upphettas säkerställs en tätning som håller strålningsnivån låg. Brandgardiner är det perfekta valet till offentliga miljöer pga sitt lilla platsbehov. Brandgardinen är även en utmärkt lösning på platser där det finns väldigt lite plats. Platser där ett jalusi eller en brandtakskjutport inte får plats. Brandgardinerna kan utrustas med värme och rökdetektorer eller kan styras av ett centralt brandlarm. Alla brandgardiner kommer en styrning som är programmerbar (undantag brandgardiner med smältsäkring).

Konstruktion

Den självbärande konstruktionen består av galvaniserade sidokonsoler. På grund av den relativt låga vikten och den mindre konstruktionen är stora dimensioner möjliga. Dessutom, tack vare den mindre konstruktionen är det möjligt att dölja brandgardinen eller kombinera med en ordinarie port.
Vår brandgardin med smältsäkring lämpar sig för små öppningar så som fönstersektioner, produktionslinjer eller transportband.
Brandgardiner med smältsäkring är en kostnadseffektiv lösning då den inte behöver elektronik så som styrning och motor.

– Minimalt platsbehov
– Tilltalande design
– Få rörliga delar

Kvalifikationer

– Brandmotstånd upp till EI120
– CE märkt

GET IN TOUCH

Kontakta Oss

Org.nummer
556811-1693