Brandgardiner

Brandgardin med högsta brandklass

Brandgardin är gjord av en slitstarka vävnad som är specialbelagd med armerad glasfiberduk och är dubbelsömnad i de horisontella profilerna. Gardinen tätar med hjälp av svällmaterial som sväller flera gånger sin ursprungliga storlek när de utsätts för hög värme. När svällmaterialet upphettas säkerställs en tätning som ser till att hålla strålningsnivån låg. Gardinen är det perfekta valet till offentliga miljöer på grund av sitt lilla platsbehov. Brandgardinen är även en utmärkt lösning på platser där det finns väldigt lite plats förslagsvis platser där ett jalusi eller en brandtakskjutport inte får plats. Alla våra brandgardiner uppnår angiven brandklassning utan behov av ett sprinklersystem och är även CE-märkta. Brandgardinerna kan utrustas med värme och rökdetektorer eller kan styras av ett centralt brandlarm. Alla brandgardiner kommer med en styrning som är programmerbar (undantag brandgardiner med smältsäkring).

Konstruktion för brandgardin

Den självbärande konstruktionen består av galvaniserade sidokonsoler. På grund av den relativt låga vikten och den mindre konstruktionen är stora dimensioner möjliga. Dessutom, tack vare den mindre konstruktionen är det möjligt att dölja brandgardinen eller kombinera med en ordinarie port.Se mer
Vår brandgardin med smältsäkring lämpar sig för små öppningar så som fönstersektioner, produktionslinjer eller transportband.
Brandgardiner med smältsäkring är en kostnadseffektiv lösning då den inte behöver elektronik så som styrning och motor.

GET IN TOUCH

Kontakta Oss

Org.nummer
556811-1693