Brandjalusi

Brandjalusi – För ökad trygghet!

Våra brandjalusi är unika, pålitliga och mycket effektiva portar med ett högt brandmotstånd. Som ett resultat stoppar portarna, bland mycket, eldspridning och skyddar din personal, anläggning och egendomar. På så sätt är kvalitet är viktigt för oss och därför är alla våra produkter CE-märkta och innehar angiven brandklassning utan att behöva ett sprinklersystem.
Vi rekommenderar den här produkten i huvudsak för brandsäkring av stora utrymmen, kommersiella byggnader, potentiellt brand- och explosionsfarliga atmosfärer, kontorsbyggnader och köpcentrum. Dessutom kan våra portar likväl anslutas till fastighetens brandlarm eller till fristående brand eller värmedetektor och vid larm stängs portarna automatiskt.

Produktinformation

Produkterna är till för dagliga användning och kan levereras som standard i galvaniserat utförande i valfri RAL-färg som tillval. Dessutom erbjuder vi också en portstyrning som tillåter nästintill oändliga konfigurationer, detta gör att vi på så sätt samspela brandporten med övrig utrustning inom industrin tex som transportbandssystem.
Här presenterar vi några populära val är
– Brandklassad takskjutport EI60
– Brandjalusi EW60 – EI120
– Brandjalusi i horisontellt utförande EI30 – EI120

Konstruktion för brandjalusi

Inledningsvist finns våra portar i olika utföranden, horisontellt och ljudisolerande utförande upp till -55db. Den ljudisolerande brandporten är framförallt vanlig inom tung industri, likaså offentliga platser så som opera, teater m.m .

Fördelar

– Minimalt platsbehov
– Tilltalande design
– Max standard öppningsmått EI60/EI120 8000x6000mm. För större öppningsmått kontakta oss

Kvalifikationer för brandportarna

– Brandmotstånd upp till EI 120 minuter
– CE-märkt produkt
– För dagligt användande
– Finns i horisontellt utförande

GET IN TOUCH

Kontakta Oss

Org.nummer
556811-1693