Brandjalusi i horisontellt utförande

Brandjalusi i horisontellt utförande upp till brandklass EI 120

Den här typen av brandjalusi i horisontellt utförande är bäst anpassad för anläggningar som har en lägre takhöjd men som kräver samma brandklass och pålitlighet. Vår brandjalusi är en unik, solid, pålitlig och mycket effektiv port med ett högt brandmotstånd. Den här produkten är lämplig för brandsäkring av stora utrymmen, kommersiella byggnader, potentiellt brand- och explosionsfarliga atmosfärer, kontorsbyggnader och köpcentrum. Brandjalusin stängs automatiskt vid brandlarm och innehar den angivna brandklassning även utan behov av ett sprinklersystem eftersom de också är CE-märkta. Ytterligare går dessa även att ansluta till fastighetens brandlarm eller om man så vill fristående brand eller värmedetektor. Brandjalusier är till för daglig användning.

Produktinformation

Produkterna är till för daglig användning och kan levereras som standard i galvaniserat utförande i valrfri RAL-färg som tillval. Dessutom erbjuder vi också en portstyrning som tillåter nästintill oändliga konfigurationer, detta gör att vi på så sätt kan samspela brandporten med övrig utrustning inom industrin tex. som transportband system.

Konstruktion för brandjalusi i horisontellt utförande

Den horisontella brandjalusi lämpar sig för platser med låg takhöjd.  Detta brandjalusi kräver 450-500mm i överhöjd.Se mer

Fördelar

– Minimalt platsbehov
– Tilltalande design
– Få rörliga delar
– Max standard öppningsmått EI60/EI120 8000x6000mm. För större öppningsmått kontakta oss

Kvalifikationer

– Brandmotstånd upp till EI 120 minuter
– CE-märkt produkt
– För dagligt användande
– Finns i horisontellt utförande

GET IN TOUCH

Kontakta Oss

Org.nummer
556811-1693